My Food Protocol

Magyar tervezésű, mesterséges intelligencián alapuló terápiás étrendtervező és monitorozó applikáció/weboldal. Személyre szabott, betegség-specifikus étrendi protokollokat szolgáltat felhasználóinak, a gyógyulási folyamatok elősegítéséhez, és az egészség fenntartásához egyaránt.

Előregisztrálok

Miben segít?

A My Food Protocol összefogó, komplex, megnyugtató gyakorlati megoldásokat kínál a terápiás étrendek alatt felmerülő valamennyi kihívás megkönnyítésére. Oktat, támogat, érthető analitikákat készít, tiszta alapanyagú beszerzőhelyeket javasol. Felületén keresztül lehetőséget biztosít arra is, hogy a virtuális asszisztencián túl, felhasználója összekapcsolódhasson táplálkozástudományi tanácsadó terapeutájával. Kiknek munkáját szintén támogatni igyekszik.

Komplex megoldások

My Food Protocol

Irányelveknek megfelelő beszerzési helyek ajánlója

A minőségi alapanyagok beszerzése az egyik legnagyobb gond egy étrendi terápia alatt. Hogy ezt megkönnyíthessük, az applikáció tartalmazza a funkcionális táplálkozástudományi irányelveknek megfelelő minőségi termelők, és tiszta alapanyagú élelmiszer előállító helyek folyton frissülő, országos listáját.

My Food Protocol

Éttermek, vendéglátó egységek listája

A táplálkozási protokoll alatt ugyanúgy felmerülő igény a családdal, barátokkal, ünnepek alkalmával való éttermi étkezés vagy onnan származó rendelés leadása. Az applikáció használata ezt a szükségletet is igyekszik országos listával megtámogatni úgy, hogy az adott étrendnek megfelelő étkezés, ilyen esetekben is biztosított lehessen.

My Food Protocol

Étrendi protokollnak megfelelő szálláshelyajánló

Gyakran felmerülő kérdés, hogy egy hosszabb idejű terápiás protokoll alatt hova lehet elmenni nyaralni úgy, hogy az étkezés az irányelveknek megfelelően megoldható legyen. A szoftver listázott szálláshely ajánlójával ezekben a kérdésekben is segítséget nyújt.

My Food Protocol

Szakember, terapeuta ajánló

A rendszer igény szerint összeköti a pácienst terapeutájával, így a valós idejű étrendi monitorozás nagyobb hatásfokú személyreszabottságot biztosít, a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

My Food Protocol

Megfelelő minőségű táplálékkiegészítők ajánlása

A terápiás étrendek mellett kiemelkedően fontos a megfelelő minőségű és alapanyagú táplálékkiegészítők biztosítottsága. Ezért felületünk kompromisszumok nélkül ajánl magas hatóanyagtartalmú, bizonyítottan jól felszívódó formájú termékeket. Főként azért, mert közismert tény, hogy a zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalma milyen jelentősen csökkent az elmúlt 50 esztendőben.

My Food Protocol

Laborok ajánlása vizsgálat specifikusan

A gyors és széleskörű magánlabor kínálat egyre kevésbé teszi egyértelművé, melyik egészségügyi kihívásra melyik labordiagnosztikai csomag elvégzése ajánlott. A My Food Protokol útmutatást igyekszik nyújtani, nem csak hazai, de külföldi laborok esetében is.

My Food Protocol

Oktatóanyagok ajánlása

Kiemelkedően megnőtt az igény arra, hogy a gyakorlati tanácsok mellett hiteles szakemberek, közérthetően adják át azokat az információkat, mellyel tudatosabban és értő ismeretekkel felvértezve vihetünk végig egy-egy hosszabb idejű étrendi terápiát.